Skriv.it

15658973805_06a54943ca_c-1

I dag tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om skriv.it som er host-siden min.

Skriv.it er et lite og hyggelig bloggsamfunn. De andre som har bloggene sine her er kjempekule folk, som jeg har blitt kjent med gjennom NaNoWriMo. Jeg vil anbefale dere å ta en kikk innom sidene deres, og bli kjent med dem også!

Ideen bak Skriv.it var vel i grunnen at vi ofte snakket om at vi savnet et skrivesamfunn, der vi kunne dele tekster, inspirere hverandre, gi tips og råd. Rett og slett skape et samhold rundt skrivingen.

Høres ikke dette hyggelig ut?

Det er veldig hyggelig! Nå er vi fremdeles i startfasen, men etterhvert så er jeg helt sikker på at det kommer til å bli et aktivt og bra sted for alle skriveglade. Enten som gjest, eller om du også vil ta del i galskapen, så vil du være hjertelig velkommen.

Skriv.it ble startet av Tine Katrine som er ei kjempekul og flink jente. (Du kan finne skriv.it bloggen hennes her: http://tinkat.skriv.it/ og den personlige bloggen hennes her: http://tordenhjerte.akairu.com/ ) 

3 thoughts on “Skriv.it”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *