NaNoWriMo snakk

ÅÅÅÅÅNAAAAI! Det nærmer seg… 1. November er like rundt døren, og derfor starter snart galskapen. Jeg har i de siste dagene ligget langt over wordcounten som er på rundt 1667 ord hver dag, og den slags produktivitet skremmer meg. Jeg kan da umulig holde på sånn i en hel måned.

Forresten før dere påstår at jeg jukser, så nei! Det gjør jeg faktisk ikke, for jeg jobber med en annen historie.

På søndag braker det løst med “dypt mellom trær

12084077_10153887086806677_1687939463_n (2)Jeg har et innlegg her der jeg skriver litt om boken: http://ordordord.skriv.it/2015/10/16/boken-min-dypt-mellom-traer/

Jeg er litt nervøs for å starte på en ny historie. Jeg har nesten jobbet fulltid med historien jeg skriver på nå i et halvt år, før det opp og ned i to år. Så det blir rart å begynne på noe nytt.

Jeg kjenner ikke karakterene så godt, jeg kjenner ikke stedet, men jeg har en slutt.

Jeg tror et av mine problemer når det gjelder skrivingen er at jeg ikke dikter opp slutter, og derfor holder jeg på i årevis med masse tull. Nå har jeg en slutt. Er det en god slutt? Hvem vet? Hvem kan egentlig si hva som er bra? Er det ikke bare bra nok at jeg har laget en slutt? Slutt med maset.

Jeg er nervøs, men jeg gleder meg også. Det andre prosjektet er så STORT. George RR Martin-stort. Bare uten en teit tv-serie. Det blir gøy å begynne på noe som det faktisk er mulig å finne en ende på, men ettersom jeg aldri har fullført noe så er jeg usikker på om jeg kommer til å klare det.

Jeg kommer til å klare det… tror jeg. Vil jeg. Håper jeg. Er konseptet mitt litt tåpelig? Eller er det bare jeg som er det?

Den som ikke våger, intet vinner.

Hadde det vært lett så ville alle gjort det.

Jeg har lovet meg selv en bedre middag sammen med min bestevenn som feiring for at jeg klarer det, da har jeg planer om å drikke champagne og late som jeg er flink. Late som om jeg ikke har nettopp har presset ut 50k med overanalyze og forklaringer.

Vi mååå jo få flest mulig ord…..

Hva er du mest urolig for? Har du lovet deg selv en belønning? ER DU GIRA???

3 thoughts on “NaNoWriMo snakk”

  1. GIRAAA! Jeg er mest bekymra for at jeg skal få hjernteppe, som jeg har fått før. Og at japanturen skal ødelegge alt. Belønning ja, hm… Jeg vil ha belønning, jeg vet bare ikke hva.

  2. JEG ER KJEMPEGIRA!!!! Det her blir moro 😀 Vi skal pushe hverandre over målstreken!

    Jeg er mest urolig for at jeg har skrevet 50 000 ord også er jeg bare halvveis i akt 2. Håper jeg klarer å skrive meg gjennom hele plottet! Selv om jeg tviler litt..

    Digger coveret ditt forresten ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *