Dagen før dagen!

For noen er i dag dagen, men for oss forfatterspirer så er det dagen før dagen, og guuud som jeg gleder meg nå. Det skal bli så herlig å starte. Jeg tror jeg har første setningen min også, men er ikke helt sikker. Jeg får nesten vente å se til jeg sitter med et nyfriskt dokument foran meg.

Jeg har tenkt å være våken kjempeseint sånn at jeg kan henge med alle de kule kidsa i NaNo-chatten. De er en dødskul gjeng, og det er utrolig spennende å høre om deres planer og prosess, for ikke å snakke om prosjektene deres.

Nå blogger jeg egentlig mest for å dele en kjempekul nettside med masse utfyllingsgreier. (Nå tror dere sikkert at sånn er det gøyeste jeg vet, og det er ikke helt sant, men det er gøy!) Tingen med disse greiene er jo ikke at du MÅ fylle ut.  Det er bare gode punkter som kan være bra å tenke gjennom.

http://eadeverell.com/writing-worksheet-wednesday/

Så enjoy, og forresten lykke til i morgen for alle som skal delta. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *