Askepott

It’s started!

I går var jeg veldig spent og nervøs. Egentlig så hadde jeg planer om å ikke gjøre noe hele dagen. Bare vente til midnatt, men så sendte en venninne melding og spurte om vi skulle henge, jeg sa selvfølgelig ja.

Jeg har vært veldig usosial i det siste, noe som til tider hender når man er deppa og syk. Så det var gøy at hun spurte. (Egentlig er vennene mine veldig støttende når jeg er syk, som ikke kan være lett når en person bare sier: “Eh… neeeei… jeg tror ikke denne dagen er en god dag til å henge”)

Som dere sikkert vet var det halloween i går, mange folk festet litt, det gjorde iallfall vennene som snap’et meg.  Jeg sa fra til venninnen min at det ikke kunne bli så sent, jeg måtte hjem før midnatt.

Noe som fikk meg til å innse at Askepott definitivt handler om ei jente som måtte hjem før midnatt fordi hun skulle delta i NaNoWriMo.

Jeg har til nå skrevet 2285 ord. Noe som er over dagsmålet, som er bra. Jeg har skrevet et kapittel, og startet på et nytt. MEN jeg hater det jeg har skrevet. Noe som er…. litt dumt, men jeg regner med at det kommer til å bli bedre etterhvert.

Planen er jo at det ikke skal være perfekt! Jeg skal bare fullføre et førsteutkast, om jeg så skal hate hvert eneste ord!

Jeg skal jo tross alt gjøre noe som ikke ligner meg, og det er at jeg skal fortsette etter det blir hardt. (Pun intended)

Okei, helt ærlig så begynner det å bli litt bedre, jeg hater ikke alt, noe er bare kleint.

5 thoughts on “Askepott”

  1. Åh, Askepott hadde vært en mye bedre historie hvis hun virkelig skulle hjem for å delta i NaNoWriMo!

    2285 ord er jo kjempebra!!! Jeg hater også mye av det jeg har skrevet, har skikkelig lyst til å slette ord og forbedre setninger. Noe som egentlig er litt gøy. Men det er sant som du sier, er jo ikke meningen at førsteutkastet skal være perfekt! Jeg tenker at jeg også må være åpen for at handlingen kan endre seg litt, at jeg vil gjøre litt forandringer når jeg skriver andreutkastet, ellers tror jeg ikke at jeg klarer å skrive noe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *