20 000 ord

Jeg har skrevet 20 000 ord, og jeg lovet meg selv at når jeg nådde 15 000 så skulle jeg få julebrus som premie. Jeg er egentlig avhengig, så jeg burde holde meg unna.

MEN I NOVEMBER ER ALT LOV. Jeg mener alt. Jeg kjøpte 6 pringles bokser den ene dagen, liksom. (Det var egentlig fordi de var på tilbud, men likevel).

Jeg sliter med at jeg er syk. Har hatt en forkjølelsegreie som har hengt hardt i meg i nesten to uker nå. Så en premie for at jeg ligger foran skjema er veldig velkommen.

Nå blogger jeg fordi jeg nettopp fullførte et avgjørende kapittel, og jeg er litt sikker hvor jeg skal starte på ny igjen.

Historien er litt merkelig, men det er vel meningen. Kanskje jeg skal prøve å skrive en steampunk versjon senere, jeg tuller, det hadde vært mye merkeligere. Jeg har innsett at dette aldri kommer til å bli utgitt, men det gjør ikke noe, nå er det viktigere for meg at jeg fullfører noe.

Jeg gleder meg til at andre skal lese gjennom og komme med feedback, for nå tenker jeg litt sånn: “Eeeeeh… what is this?” Jeg liker konseptet mitt, men er usikker på om jeg faktisk holder meg til det. Alt virker veldig rart.

Jeg skal prøve å ikke overanalysere.

Det som er interessant da er at historien har fått et mer psykisk utgangspunkt enn det som var planen, og det er spennende å utforske.

Jeg har nådd 20 000 ord nå, noe som betyr at jeg bare har rundt 30 000 igjen. Sånn handlingsmessig så ligger jeg relativt godt an. Skal begynne på kapittel 10 nå. Jeg nærmer meg antagonisten, som egentlig har blitt presentert, leseren vet det bare ikke. (Evil, I know).

Så nå vet jeg ikke helt hvordan jeg skal begynne resten. Jeg vurderer å bare gå til neste punkt i historien, selv om jeg føler at jeg burde ha noe mellom, men jeg kan bare skrive det og legge inn senere.  Om du ikke fortsetter å svømme så drukner du.

La oss alle be til skrivegudene at jeg kommer meg videre.

Jeg føler meg litt sånn:

4 thoughts on “20 000 ord”

  1. “Om du ikke fortsetter å svømme så drukner du.” – så sant! Bare skriv videre så løsner det seg etter hvert. Jeg gleder meg til å lese mer av de creepy-psykotiske greiene dine :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *