Fem tusen igjen

Jeg mangler fem tusen ord nå. Historien blir nok ikke ferdig på de neste fem tusen ordene, men jeg skal prøve og så kan jeg legge inn scener senere. Nå vil jeg bare nå 50 000 ord sånn at jeg kan skrive på noe annet. Ta en liten pause et par dager og så skrive inn scenene som mangler.

I dag skal jeg prøve å skrive slutten for så å finne ut hva jeg burde ha med i kapitlene i forveien. Jeg gleder meg til å bli ferdig. Jeg hater ikke alt i historien lenger, men vet at den trenger mye jobbing fremdeles.

Jeg håper at jeg skal klare å skrive 5000 ord i løpet av de neste dagene. Jeg vil bli ferdig før søndag. Ønsk meg lykke til.

Hvordan går det med din skriving?

Noen har spurt meg om jeg ville legge ut et utdrag, men jeg vil ikke kjede noen med mindre folk vil lese det. (Jeg burde gi opp bloggingen med en gang)

3 thoughts on “Fem tusen igjen”

  1. Woho! Snart i mål! ^_^ Du har vært kjempeflink!! Det blir sikkert litt lettere å vite hva du skal fylle de kapitlene med etter du har skrevet slutten! 🙂

  2. Du har vært så flink! 😀 beundringsverdig at folk står på selv når det hakker litt! Håper de siste 5000 ordene bringer med seg masse lykke :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *