FØRSTEUTKASTET

Jeg ble ferdig med førsteutkastet i går, sånn ca rundt 23.00 så da sendte jeg ut en del skryte meldinger, men fant ut at det var greit å skrive det også her.

Utkastet ble på 110 sider, 26 kapitler, som altså ble til 62884 ord. På 26 dager. Noe som ikke er dårlig. Det er også relativt kronologisk, noe som er bra jobbet for meg, ettersom jeg suger til å skrive kronologisk.

Er jeg fornøyd? Godt spørsmål. Tja… njai.. hmm… Jeg vet ikke helt. Jeg rushet det litt. Så jeg vet det er en del som mangler, noen plasser har jeg bare lagt inn en kommentar til meg selv som sier: “Research”.

Jeg hadde også en ide om hvordan historien skulle være. Jeg skulle prøve å ha en litt poetisk stemning, men den er for det meste ganske klein. Likevel er det noen deler av historien som jeg trodde jeg ikke kom til å klare å skrive som jeg syntes ble relativt bra.

Hva er planen videre?

Jo, i Desember så håper jeg at jeg får et par testlesere til å lese gjennom det. I Januar skal jeg skrive andreutkastet. I Februar skal jeg la noen av venninnene mine lese det, og så tar jeg vel og hiver meg på et tredje utkast.

Nå tror jeg ikke egentlig at det kommer til å bli utgitt. Det føles ikke ut som det er bra nok for det, men jeg har likevel tenkt å jobbe videre med det, ettersom jeg føler jeg fremdeles har mye som jeg kan lære av prosjektet.

2 thoughts on “FØRSTEUTKASTET”

  1. Gratulerer!!! Du har vært kjempeflink! ^^ 62k ord på 26 dager er utrolig bra!

    Jeg vil gjerne lese gjennom utkastet ditt i Desember!! ^^ Uansett om det blir utgitt eller ikke, så har du sikkert lært masse!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *