Mål og noveller

Klein stemme: God dag, bloggen.

Vi er nå i Desember, bare for de som ikke har fått det med seg. Det er ganske koselig, selv om livet mitt har vært litt fullt av kaos i det siste, mye som har skjedd i familie og such, og ikke så skriverelatert så jeg skal heller skrive om det i dagboka mi enn her.

Jeg har klart å holde fingrene fra NaNo-prosjektet selv om jeg gleder meg til å fikse opp i det.

Nå har jeg i det siste tenkt litt på hva som skal være det neste skrivemålet mitt og det jeg har kommet fram til er at jeg skal prøve å skrive fire noveller i Desember, noe som ikke er min sjanger i det hele, og jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne en gang, men det blir utfordrende og gøy. Nesten mer utfordrende enn å skrive 50 000 ord på 30 dager. (Jeg mente faktisk det seriøst)

Ellers så har jeg og venninna mi avtalt at vi skal ha en skrive-julekalender der vi skal skrive en tekst på rundt 300 ord hver dag fram til jul, og så dele med hverandre. Dette er egentlig bare mitt sleipe forsøk på å gi henne bedre skrivevaner. Ingen kan si at jeg ikke er en god venn!

Ellers så føler jeg meg ganske tom etter å ha skrevet over 2000 ord hver dag i 30 dager, og nå vet jeg ikke helt hvor jeg skal starte på skrivingen. Jeg liker jo egentlig kjempegodt historien jeg jobbet med før NaNo, men jeg føler meg litt demotivert. Likevel så tror jeg det blir bedre etter å ha koseskrevet litt i rundt en måned, så skal jeg sette meg flere konkrete skrivemål til Januar og for 2016.

Om du har noen tips til hvordan skrive en god novelle, eller om du vil fortelle meg dine skrivemål så kjør på! 😀

 

1 thought on “Mål og noveller”

  1. Hørtes lurt ut å ha et litt lavere skrivetempo etter en så intens måned ! ^^ Men om du klarer å skrive 4 noveller i løpet av Desember så er jo det kjempebra! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *