oppdatering og plan

Jeg har ikke glemt bloggen min, jeg har bare gjort andre ting, blant annet har jeg blitt gammel. Eller iallfall et år eldre, egentlig ikke det heller… bursdager er rart. Jeg kan iallfall utsmykke meg med at jeg er 24 år.

Nå, etter at jeg ble så gammel, har jeg fått litt dårligere skriveflyt, for den var veldig god tidligere i uka, men nå må jeg jobbe litt for å finne tilbake til den.

Jeg jobber rolig og stille med noen forskjellige prosjekter. Jeg har som håp å komme på trykk en gang i løpet av 2016 så jeg kommer til å jobbe mot det. Jeg har lyst til å skrive mer teater og har ideer til et prosjekt der. Jeg jobber med “evighetsprosjektet” som er en episk fantasy som jeg skriver med en venninne som jeg har planer om å ha klar del 1 snart… jeg håper før februar. I februar har jeg planer om å redigere NaNoWriMo-prosjektet mitt, som jeg har håp om å sende til forlag en gang senere i år. Helst en gang på våren bare for å få gjort noe. Så har jeg planer om å delta i camp NaNo i april- og så igjen i juli… tror jeg at det er… kanskje er det august… Og så skal jeg skrive en ny bok i november!

Ellers har jeg noen småplaner, men jeg får se hvordan det blir.

Hvordan går det med deg? Har du noen mål og planer?

N

4 thoughts on “oppdatering og plan”

  1. Du har mye spennende på gang skjønner jeg 😉

    Jeg synes det er utrolig kult at du har planer om å sende inn til forlag i løpet av året for eksempel! Masse lykke til fra meg <3

  2. Småplaner du 😀 Det høres ut som du har en hektisk timeplan på gang. Husk at å sette seg mål er det første steget til å oppnå noe. Tenk på hvor du var i fjor, da vi to bare var diffuse bekjente, og hvor mye du har gjort siden da!

  3. Noen småplaner. Det høres ut som du har mye på gang 😀 Bare tenk på hvor du var da vi for et år siden møttes og på hvor mye som har skjedd siden da. Jeg ville gampe bredere, hadde kjevemuskulaturen min tillatt det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *